Logoen for Fryd - Stabekk.
Et bilde som er lagt til i innlegget.

Vi minner om at budfristen for Fryd er i morgen, onsdag 3.september kl. 12.00

I boligvelgeren finner du detaljert informasjon om de ulike leilighetene, og det er også her du legger inn bud på enheten du ønsker å kjøpe.
For å delta i salgsstarten må ditt skriftlige bud – signert med BankID via budportalen – være mottatt av megler senest 3.september kl. 12.00. Bud legges inn elektronisk med BankID. Husk da at akseptfristen skal være 10.september kl. 16:00 iht budregler for salgsstarten.
For en detaljert oversikt over budprosessen og hvordan du kan legge inn bud, klikk på knappen under og deretter "budregler".
Redusert forskudd ved kjøp på salgsstart
Vi vil samtidig minne om at det er redusert forskudd ved kjøp på salgsstart:
  • 1-roms: kr 150 000,-
  • 2-roms: kr 150 000,-
  • 3-roms: kr 250 000,-
  • 4-roms: kr 400 000,-
Etter salgsstart øker forskuddet til 10% av kjøpesummen.
Et bilde som er lagt til i innlegget.
Ta kontakt med en av våre meglere dersom du ønsker ytterligere informasjon eller vil kjøpe en leilighet.
Med hilsen,
Team Fryd Stabekk
Denne posten ble publisert for

Kontakt megler:

Et bilde som er lagt til i innlegget.
Ingrid Anne Fossli Eiendomsmegler 938 85 778 ingrid@roislandco.no
Et bilde som er lagt til i innlegget.
Karoline Cecilie Michaelsen Eiendomsmegler 951 83 057 karoline@roislandco.no
SALGET SKJER VED
Et bilde som er lagt til i innlegget.
Eksperter på nyboligsalg
EIER OG UTVIKLER
Et bilde som er lagt til i innlegget.

Kanskje du også vil like

Dette er en lenke til et innlegg.
Utdrag fra innlegg: Noen få ledige visningstider før budfrist 3.september kl 12.00 Salget av første salgstrinn i Fryd St…
Denne posten ble publisert for
Dette er en lenke til et innlegg.
Utdrag fra innlegg: Nå starter salget av de første boligene i Fryd Stabekk! Siste frist for innlevering av bud ved salgs…
Denne posten ble publisert for
Dette er en lenke til et innlegg.
Utdrag fra innlegg: Fryd Stabekk lanseres 27. august – slik kan du delta på visning Vi vet at mange lurer på hvordan vis…
Denne posten ble publisert for